Γνωρίστε την ομάδα μας

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στη City Consulting πιστεύουμε πολύ στην ομαδική δουλειά. Στην συμπληρωματικότητα και όχι στον εσωτερικό ανταγωνισμό όσο κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι αυτός προάγει μια επιχείρηση. Προγραμματιστές, web designers, δημοσιογράφοι, κειμενογράφοι, τεχνικοί, ειδικοί στο digital marketing, στις νέες τεχνολογίες, στα δίκτυα, στην πληροφορική. Οι άνθρωποι που έρχονται για να εργαστούν μαζί μας, ή που έχουμε επιλέξει ως εξωτερικούς συνεργάτες, έχουν ξεχωριστές δεξιότητες και μεγάλη πορεία, ο καθένας στον τομέα του.
Μας αρέσει να ταξιδεύουμε και να δουλεύουμε από διάφορα σημεία της Ελλάδας επικοινωνώντας μέσω skype, mail, sms, messenger. Ωστόσο δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να καταργηθεί η πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία και το να κοιτάζονται οι άνθρωποι στα μάτια.
Δεν αγαπάμε τα στερεότυπα, δεν επιβάλλουμε απόψεις, δεν θεωρούμε ότι κατέχουμε την απόλυτη «αλήθεια». Αγκαλιάζουμε τους νέους ανθρώπους και προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τη δική τους κουλτούρα και σκέψη στα projects μας. Είμαστε ανοιχτοί και πρόθυμοι να ακούσουμε ιδέες και προτάσεις.
Και, πάνω από όλα, θεωρούμε και τους πελάτες ως μέλη της ομάδας μας!

Λάζος Μούγιας

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Λάζος Μούγιας είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της City Consulting. Με 25ετή πορεία στον τομέα της Πληροφορικής, ειδικεύεται στην ανάπτυξη επιχειρήσεων, στη συμβουλευτική πληροφορικής, στη στρατηγική και δημιουργία εταιρικής ταυτότητας.
Κατέχει πτυχίο Ραδιολογίας, είναι τελειόφοιτος Ιατρικής Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διαχείριση Επιχειρήσεων, Καινοτομίας και Τεχνολογίας από το Α.Ι.Τ.
Με αφετηρία τη μηχανογράφηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, υπήρξε τεχνικός διευθυντής στο Reporter.gr, το πρώτο οικονομικό ηλεκτρονικό πρακτορείο ειδήσεων στην Ελλάδα. Συνεργάστηκε με την ΑΣΥΚ, τη Vodafone, τον ΟΤΕ και την Aegean στην κατασκευή εφαρμογών και την παροχή περιεχομένου.
Είναι λάτρης των ταξιδιών και των ενυδρείων-υδάτινων κήπων.
Μάγδα Μαυροειδή

Νομικός σύμβουλος

Αντώνης Μεϊμάρογλου

Γραφίστας & Web Designer/ Promotion Advertising

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Σπούδασε Γραφιστική, Φωτογραφία και Παραγωγή εκτύπωσης.
Εργάζεται από το 1995 ως γραφίστας και καλλιτεχνικός διευθυντής για αρκετούς εκδοτικούς οργανισμούς σε περιοδικά, εφημερίδες και για διαφημιστικές εταιρείες.
24 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της καλλιτεχνικής επιμέλειας για περιοδικά και εφημερίδες συμπεριλαμβανομένων των Hilton Athens Magazine, Flisvos Marina, Esquire, Nitro, Free, Klik, Men, FHM, Βήμα-DECO, Βήμα-MEN, Route για τα Superfast, των τευχών White Guides Elegance, Smart Guides in Athens & Greece, Biblos of Cooking, Golf & Leisure, της εφημερίδας ΒΗΜΑ (ΔΟΛ), της εφημερίδας Δημοσιογράφος, των Ιατρικών εκδόσεων Κωνσταντάρα και άλλων. Εξειδικεύεται στο σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας και τις ειδικές κατασκευές.
Το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και 3 χρόνια μετά δημιούργησε την CityCreative.gr.
Ως εργαλεία χρησιμοποιεί την Adobe Creative Suite και φαντασία. Όταν δεν εργάζεται ασχολείται με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και με motorsports.
Διονύσης Μουζής

Σύμβουλος Ασφάλειας Δικτύων

Νίκος Παρασκευόπουλος

Web Developer

Αναλυτής Προγραμματιστής από το 2008 με μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την
κατασκευή διαδικτυακών εφαρμογών, εντάχθηκε στο δυναμικό της CityConsulting,
έχοντας ως κύριο στόχο να υλοποιεί τις εμπνευσμένες ιδέες της ομάδας.
Με αναλυτική σκέψη και σημαντική εμπειρία στη δημιουργία λογικών και καινοτόμων λύσεων σε περίπλοκα προβλήματα, είναι ο άνθρωπος που θα βρει τον ιδανικό τρόπο για να σε βγάλει από κάθε είδους αδιέξοδο, το οποίο αφορά τον τομέα της πληροφορικής.
Το μότο «ένα γραμμάριο πράξης ισούται με έναν τόνο θεωρίας» τον εκφράζει απόλυτα τόσο στη δουλειά όσο και στην καθημερινόητά του γι’ αυτό και θέλει να φέρνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. Από μικρός είχε ροπή προς τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Τα video games ήταν ο δικός του «μικρόκοσμος» και η αφετηρία για να μπει αργότερα δυναμικά στον κόσμο της πληροφορικής, γράφοντας κώδικα και σχεδιάζοντας sites, με το πληκτρολόγιο να
αποτελεί την… προέκταση του χεριού του και το «όπλο» που γνωρίζει να χειρίζεται με κλειστά τα μάτια. Κάποιοι λένε ότι «οι υπολογιστές είναι σαν τους θεούς της Παλιάς Διαθήκης: πολλοί κανόνες, κανένα έλεος». Για τον Νίκο Παρασκευόπουλο οι υπολογιστές είναι ένα παζλ τα κομμάτια του οποίου συναρμολογεί για να φτιάξει κάτι μοναδικό. Κι είναι ακριβώς έγκειται η διαφορά στην ποιότητα της δουλειάς του.
City_Team

Αλέξανδρος Φάτου

Web developer/designer

Λένε ότι «παλιός είναι αλλιώς», ωστόσο στην περίπτωση του «Βενιαμίν» της CityConsulting, Αλέξανδρου Φάτου, τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Όταν -πιτσιρικάς ακόμα- έπιασε στα χέρια του την πρώτη του κονσόλα παιχνιδιών, «κόλλησε» και με το πέρασμα του χρόνου κατάλαβε ότι ο τομέας της πληροφορικής είναι αυτός που τον εκφράζει.
Οτιδήποτε έχει να κάνει με PC, διαδίκτυο και τεχνολογία τον συναρπάζει, αποτελεί για ’κείνον τρόπο ζωής και καθημερινή ανάγκη μέσα από την οποία εκφράζει τη δημιουργικότητά του.
Στη CityConsulting έκανε τα πρώτα του βήματα ως Web developer και designer και αφού πέρασε με «άριστα» τις εξετάσεις σε υψηλό επίπεδο, συνεχίζει μυείται πιο βαθιά στα μυστικά της πληροφορικής.
«Δε φοβάμαι τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Φοβάμαι την έλλειψή τους» έχει πει ο διάσημος Αμερικανός συγγραφέας Ισαάκ Ασίμωφ κι αυτό είναι κάτι που ο νεαρός Αλέξανδρος αποδέχεται, καθώς δεν υπάρχει ημέρα που να μην αφιερώσει έστω και λίγο χρόνο μπροστά σε PC.
Δεν ησυχάζει αν δεν καταφέρει να ομορφύνει και να δίνει ζωντάνια στα sites τα οποία περνάνε από τα χέρια του. Θεωρεί ότι δεν υπάρχει ταβάνι στη δουλειά του, αλλά κι αν ακόμα δεχτεί πως υπάρχει στόχος του είναι όχι απλά να το φτάσει μα να το ξεπεράσει.
Τον ελεύθερο χρόνο του τον περνά παρέα με φίλους, παίζοντας μπάλα ή video games.

Γιώργος Μπακόλας

Δημοσιογράφος

Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία στα τελευταία χρόνια της αποστολής κειμένων με fax, αλλά και της… λαδόκολλας, όταν ακόμα τα pc ήταν είδος πολυτελείας στα γραφεία των εφημερίδων και των περιοδικών. Λένε ότι η πρώτη λέξη που ξεστόμισε όταν βγήκε από την κοιλιά της μαμάς του ήταν «μπάσκετ» με το οποίο έχει κόλλημα, το οποίο εξελίχθηκε σε «αρρώστια» καθότι ανήκει στη γενιά του «χρυσού ’87».
Πιστεύει στο ρητό «τα γραπτά μένουν» γι’ αυτό και από μικρός αφιέρωσε ατελείωτες ώρες στο γράψιμο και παρότι έχει δουλέψει σε τηλεόραση και ραδιόφωνο ο χαρακτηρισμός «συντάκτης» είναι αυτός που τον εκφράζει ιδανικά. Από την Δ’ Δημοτικού, όταν έφτιαξε μόνος του με μολύβι και χαρτί μια 8σέλιδη εφημερίδα για το σχολείο του, συνειδητοποίησε τον προορισμό του. Οι σπουδές στη Βιολογία και την Ευρωπαϊκή Ιστορία απλά… κάθισαν στον πάγκο!
Λατρεύει τις συνεντεύξεις, τα ταξίδια, τα αφιερώματα και την έρευνα-ρεπορτάζ παντός τύπου. Μαγεύεται με τη σύνταξη κειμένων και το παιχνίδι των λέξεων, επιζητά την πρωτοτυπία, απαιτεί την τήρηση του λόγου και των κανόνων, ενώ σιχαίνεται το copy-paste και το χάιδεμα των αυτιών.
Χειρίζεται τα social media με την ίδια ευκολία που τα ψάρια κολυμπάνε στο νερό και η City Consulting είναι το νέο του «λιμάνι».
City_Team

Αργυρώ Σταυρίδη

Δημοσιογράφος / Project manager

Η Αργυρώ Σταυρίδη βρίσκεται επαγγελματικά στον χώρο των media από το 2000. Διαθέτει μακρά και πολύπλευρη εμπειρία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, και γενικότερα στην παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας. Έχει εργαστεί σε καταξιωμένα δημοσιογραφικά μέσα ως αρθρογράφος, αρχισυντάκτρια και
σύμβουλος, και σε εταιρείες digital marketing ως κειμενογράφος και
δημιουργός εικαστικού περιεχομένου για social media και ιστοσελίδες. Στην πορεία αυτή, έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες (ενδεικτικά:
OTE, Vodafone, Coca-Cola, Olympic Air κ.ά.) στον τομέα της παροχής περιεχομένου.
Τη χαροποιεί ιδιαίτερα η μεταστροφή στην
αντιμετώπιση του περιεχομένου, τόσο από την “τεχνητή νοημοσύνη” που
πλέον βρίσκει τρόπους να το αξιολογεί και με όρους ποιότητας, και να το διανέμει ανάλογα, όσο και από όλο και περισσότερους φορείς περιεχομένου,
που αντιλαμβάνονται το κέρδος που προκύπτει όταν του δίνουν τη βαρύτητα που του αρμόζει.
Εντάχθηκε στην City Consulting με κύρια αρμοδιότητα
να φροντίζει ώστε οι πελάτες να παραλαμβάνουν ένα άρτιο περιεχόμενο, αναδεικνύοντας παράλληλα δημιουργικά την προσωπικότητα της εκάστοτε
επιχείρησης-πελάτη και των προϊόντων/υπηρεσιών της.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Όταν ξαναβρεί ελεύθερο χρόνο από τις οικογενειακές υποχρεώσεις, θέλει να επιστρέψει
στο pilates και να παρακολουθεί από κοντά τα πολιτιστικά δρώμενα.

Μαργαρίτα Συνοδινού

Νομικός σύμβουλος

Η Μαργαρίτα Συνοδινού είναι δικηγόρος μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς και παρέχει νομικές υπηρεσίες ως νομικός σύμβουλος εταιρειών επί διαφόρων θεμάτων μεταξύ των οποίων ναυτικού, αστικού και εμπορικού δικαίου, αγοραπωλησιών πλοίων, χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, εταιρικού δικαίου, συμμόρφωσης με το GDPR.
Εξειδικεύεται στους τομείς της ναυτιλίας, του εμπορικού, εταιρικού και τραπεζικού δικαίου, της συμμόρφωσης με τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών δεδομένων (ΓΚΠΔ /GDPR).
Στα 30 χρόνια καριέρας της έχει ενεργήσει για εμπορικές, αστικές και ναυτιλιακές εταιρείες και εταιρείες διαχείρισης πλοίων που έχουν συσταθεί βάσει του νόμου 89/67.
Γνωρίζει όλους τους τομείς της διάρθρωσης, διαπραγμάτευσης και ολοκλήρωσης ναυτιλιακών συναλλαγών, και έχει μεγάλη εμπειρία στη διεθνή ναυτιλία, τη νηολόγηση πλοίων υπό ελληνική και ξένη σημαία, την ναύλωση πλοίων, τη σύσταση ελληνικών και υπό ξένη δικαιοδοσία εταιρειών.
Έχει ενεργήσει για αρκετούς εφοπλιστές για όλα τα θέματα που άπτονται των αγοραπωλησιών πλοίων, συμβάσεων ναυλώσεων και ναυπήγησης πλοίων, νηολόγησης πλοίων και σκαφών, εγγραφής και άρσης υποθηκών, χρηματοδότησης καθώς και για πληθώρα άλλων νομικών θεμάτων.
Έχει συνεργαστεί με δικηγορικά γραφεία παγκοσμίως για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμβάσεων πώλησης και αγοράς πλοίων και έχει παρασταθεί σε πληθώρα συναντήσεων ολοκλήρωσης αγοράς, πώλησης και χρηματοδότησης πλοίων στο Λονδίνο, το Τόκιο, τη Σιγκαπούρη, το Ελσίνκι, τη Νορβηγία, την Αμβέρσα, την Ιταλία, το Βερολίνο, στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου DAEWOO SHIPBUILDING & MARINE ENGINEERING CO., LTD στη Ρουμανία κ.α.
Συνεχίζει να ασχολείται ενεργά, μεταξύ άλλων, με δικαστικές υποθέσεις διαφορών που σχετίζονται με την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό πλοίων και ακινήτων, εμπορικές και τραπεζικές διαφορές, είσπραξη απαιτήσεων, πώληση και μίσθωση ακινήτων, συμβάσεις εργασίας, συμφωνίες περί μετοχικής συμμετοχής και επενδύσεων.
Σε συνεργασία με την CityConsulting που ασχολείται με τους τομείς της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών, δικτύων και νέων τεχνολογιών, παρέχουν ολοκληρωμένο πακέτο συμβουλών για τις διαδικασίες συμμόρφωσης με τον ΓΚΠΔ/ GDPR, σχεδιάζουν και υλοποιούν αποτελεσματικά Σχέδια Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Ασφάλειας για όλα τα είδη εταιρειών παρέχοντας νομικές και τεχνικές συμβουλές.
Γνωρίζει άπταιστα την Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.About CityConsulting

Από τα τέλη του 2009 η CityConsulting  δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών. Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται και στον τομέα του Branding & Design και του Digital Marketing. Έχει δημιουργήσει μια έμπειρη ομάδα συνεργατών στο web design, στη δημιουργία ιστοσελίδων, στην παροχή περιεχομένου και SEO, στο digital marketing και τα social media, στην πληροφορική και την ασφάλεια δικτύων. Η εταιρεία προσεγγίζει ολιστικά τις ανάγκες των πελατών της και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις που αφορούν όλους τους παραπάνω τομείς.

Επικοινωνία
  • Χρήστου Λαδά 5
    Περιστέρι, 12132, ΑΘήνα
  • +30 210 67 52 880
  • contact@cityconsulting.gr
Βρείτε μας

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google