Ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης της επιτυχημένης σελίδας Basketworld.net μας μίλησε για τις επαγγελματικές ανάγκες της ιστοσελίδας του και πως η City Consulting τον βοήθησε να πετύχει τους στόχους του.

Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς. 
Ονομάζομαι Γιώργος Μπακόλας και είμαι ιδιοκτήτης/διευθυντής σύνταξης στην διαδικτυακή ενημερωτική σελίδα «Basketworld.net». Διαθέτω 20ετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της δημοσιογραφίας.
 
Τι προβλήματα αντιμετωπίσατε πριν συνεργαστείτε με τη City Consulting;
 Δεν ήμουν ευχαριστημένος από το layout του site και κυρίως έψαχνα τρόπους η δημοσιογραφική δουλειά που κάνουμε στο Basketworld.net να μπορεί να αναδεικνύεται με τον ιδανικότερο τρόπο μέσα από τις ηλεκτρονικές συσκευές και κυρίως μέσα από τα κινητά, που αποτελούν το κύριο μέσο ανάγνωσης (πάνω από 90%). Επίσης, ήθελα να μπορώ να μιλάω face to face με κάποιους ανθρώπους και όχι να συνεννοούμαστε από το τηλέφωνο ή να ανταλλάσσω e-mails!
 
Γιατί επιλέξατε την εταιρεία μας;
Επέλεξα την City Consulting γιατί είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας σε παλαιότερο project. Το να μπορούν να σου αναδεικνύουν το «προϊόν» πολύ περισσότερο και από αυτό που μπορείς να σκεφτείς ή να φανταστείς -όπως έγινε στην περίπτωση που αναφέρομαι- είναι το βασικό ζητούμενο. Από την πρώτη στιγμή πείστηκα με έργα και όχι με τα λόγια για την «ασφάλεια» και τον επαγγελματισμό που ήθελα να υπάρχει στις δουλειές μου. Με την City Consulting είχα, έχω και είμαι σίγουρος πως θα έχω και μελλοντικά το κεφάλι μου ήσυχο!
 
Τι αποτελέσματα πετύχατε χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας στο Basketworld.net? 
Καταρχάς το πιο προφανές όσον αφορά στα αποτελέσματα: Όποιος έχει δει τις ιστοσελίδες που έχουν δημιουργήσει από την αρχή ή έχουν βελτιώσει, αναγνωρίζει τον επαγγελματισμό που τις διέπει. Από το λογότυπο, το layout, μέχρι και το όλο «στήσιμο» που είναι το κατάλληλο ώστε ο αναγνώστης να απολαμβάνει με ιδανικό τρόπο τις δημοσιογραφικές μας υπηρεσίες και φυσικά για να είναι το εκάστοτε site βιώσιμο. Η επισκεψιμότητα και η αναγνώριση από τον κόσμο είναι τα πιο σπουδαία αποτελέσματα.
Τι έκανε την εταιρεία μας να ταιριάζει σε εσάς;
Αναμφισβήτητα το ότι όταν λένε κάτι το εννοούν. Έχουν ξεκάθαρο πλάνο κάθε φορά, δεν «φουσκώνουν» ούτε τάζουν πράγματα, δεν ψάχνεις να τους βρεις και είναι συνεπείς σε όλα. Με μια λέξη… επαγγελματίες!
_____________
Γιώργο σε ευχαριστούμε πολύ για τα εξαιρετικά σου λόγια. 
 
Να προσθέσουμε ότι η συνεργασία μας ήταν τόσο καλή που την εξελίξαμε και πλέον είσαι μόνιμος συνεργάτης της City Consulting, ως δημοσιογράφος και κειμενογράφος. 
 
Επισκεφθείτε το www.basketworld.net για να δείτε το layout του site και το πως τα νέα του Basket μπορούν να δημιουργήσουν ”δυνατό” περιεχόμενο.