Στη City Consulting ολοκληρώσαμε ένα ακόμα «διεθνές» project: τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της Global Training Systems – Philippines, Inc., καθώς και την προσθήκη σε αυτή, εξεζητημένων online δυνατοτήτων. Η επιχείρηση αποτελεί σχολή ναυτικής εκπαίδευσης, που δραστηριοποιείται στις Φιλιππίνες και έχει την ιδιοκτησιακή της έδρα στην Ελλάδα.

Η Global Training Systems – Philippines εκπαιδεύει ανθρώπινο δυναμικό που πρόκειται να στελεχώσει ή στελεχώνει ήδη στόλους τοπικού ή παγκόσμιου βεληνεκούς. H οικονομία των Φιλιππίνων στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις ναυτιλιακές υπηρεσίες, στις οποίες απασχολείται μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα σημαντική τη συμβολή της Global Training Systems στην τοπική ανάπτυξη.

Το project περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, ανανέωση της εικόνας της ιστοσελίδας με βάση την υπάρχουσα εταιρική ταυτότητα, δημιουργία δυναμικού ημερολογίου μαθημάτων, δυνατότητα online εγγραφής στα μαθήματα και δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού χρηστών.

 

https://gts-phils.com/

Το συγκεκριμένο έργο συγκαταλέγεται σε αυτά που αναλάβαμε εν μέσω lockdown και καραντίνας, και που μας πρόσφεραν πολύτιμη εμπειρία διαχείρισης προκλήσεων σαν αυτές που επιβάλλουν οι πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Global Training Systems – Philippines που μας εμπιστεύτηκαν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, και συνεχίζουμε τη συνεργασία μας για τις δυναμικές ανάγκες της ιστοσελίδας.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: https://gts-phils.com/