Περισσότεροι από 900 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν σήμερα το Facebook Messenger. Το WhatsApp είναι πλέον μία από τις μεγαλύτερες εφαρμογές συνομιλίας στον κόσμο.

Το chatting δεν χρησιμοποιείται πια μόνο για ιδιωτικές συνομιλίες, αλλά περιλαμβάνει περισσότερους συνομιλητές, γίνεται εταιρικό εργαλείο και προσφέρει μεγαλύτερες προοπτικές εξατομικευμένης επικοινωνίας. Με δεδομένο πως στην Ελλάδα το Facebook είναι το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και η παρουσία σ’ αυτό μιας εταιρείας κρίνεται ως αναπόσπαστο συστατικό του marketing mix της, η εμπλοκή σας στο «παιχνίδι» των social media κρίνεται επιβεβλημένη.

Τα μέσα θα αλλάζουν, όμως οι άνθρωποι ποτέ δεν θα πάψουν να επικοινωνούν, βρίσκοντας πολλές ευφάνταστους τρόπους επικοινωνίας. Ελάτε στη City Consulting για να αξιοποιήσετε μαζί μας τον μοναδικό κόσμο του Facebook σε όλα τα επίπεδα. Χάρη σ’εμάς, χτίζετε το εμπορικό σας σήμα, παρουσιάζετε καινούρια προϊόντα και προσφορές, ενώ συγχρόνως εξασφαλίζετε την υποστήριξη πελατών και την επικοινωνία με τους υπαλλήλους σας.

Η City Consulting οδηγεί καθημερινά την επιχείρησή σας στο συναρπαστικό ταξίδι της μέσα στον ψηφιακό κόσμο!